Arkitekturen går til…

Født på Frederiksberg, opvokset i Hellerup og Charlottenlund hvor jeg gik på Hellerup Skole, Skovgårdsskolen og Ordrup Gymnasium. Herefter gik jeg på 1-årig HH Julius Thomsens Plads, Krabbesholm Højskole i Skive, Kunstakademiets Arkitektskole på Holmen og på RMIT (Royal Melbourne Institute of Technology) i Australien. Bor nu på tiende år på Vesterbro.

 

Jeg er Arkitekt, innovator og iværksætter ind til benet og har haft min egen virksomhed ‘Arkitekturministeriet’ siden 2007 med idag ca. 10 ansatte. Før det har jeg arbejdet hos arkitektfirmaerne PLOT og BIG i ca. 4 år, og var med til at starte BIG op i 2006. Jeg var bla. projektleder på udstillingen “Yes is More” vi lavede på Dansk Arkitektur Center i foråret 2009, der handler om at sige ja til udfordringerne og implementere dem som synergier i et mesh af evolution.

Jeg har en passion for alt kreativt der rør noget ved mennesker og gør en forskel. Jeg elsker at skabe og ser synergier overalt i både projekter og netværk og kredser ofte omkring tilstanden “Synesthesia”, en form for sjette sans, der beskrives på denne måde: “a neurological phenomenon in which stimulation of one sensory or cognitive pathway leads to automatic, involuntary experiences in a second sensory or cognitive pathway”.

 

Jeg er ambassadør for FC København, jeg elsker mad og lange gåture, jeg elsker hygge og jeg elsker at tænke og analysere, til tider for meget, jeg elsker at rejse, jeg står meget på ski og har et naturligt drive for at opleve, være nysgerrig og opmærksom på mine omgivelser både mentalt og fysisk. Jeg vil her beskrive mine oplevelser igennem verden med særligt fokus på hvad kreative tiltag som arkitektur, design, kunst, kultur og innovation kan gøre for dig og din hverdag, for dine drømme, din perspektivering, dit helbred og tilstand samt din verden, med både politiske og kommercielle kortslutninger som indspark.

 

Hvordan smager arkitektur, hvilken farve har design og hvor kunstnerisk skal man være for at kunne lave kunst; hvadenten det er i byrummet, naturen, outerspace eller indenfor. En narrativ skalaglidning der gerne skulle sætte lidt kolorit på det du læser, ser og oplever. Og husk at den største kunst i livet er at kunne sætte drømme igang i andre mennesker! Velkommen til og håber du vil følge med på rejsen…

Arkitekturen går til… Arkitekturen går til… Arkitekturen går til… Arkitekturen går til… Arkitekturen går til… Arkitekturen går til… Arkitekturen går til… Arkitekturen går til… Arkitekturen går til… Arkitekturen går til… Arkitekturen går til… Arkitekturen går til… Arkitekturen går til…